Tara Boxman

Het Aithra congres van 2023 voor verbinding, verdieping & inspiratie.

Auteur, zakenvrouw, moeder en groot inspirator! 

Hoe daadkrachtig & veerkrachtig zijn we eigenlijk? 4 Aithra coaches nemen ons mee.

AITHRA WE WOMEN IMPACT

Over Aithra

Aithra is een netwerk van en voor ambitieuze, ondernemende vrouwen die het verschil willen maken en een groei mindset hebben, zowel zakelijk als persoonlijk. Het doel is om vrouwen met elkaar te verbinden en door middel van kennis, inspiratie & energie verder te ontwikkelen.

Dit bereiken we door samen te komen bij bedrijfsbezoeken, masterclasses, presentaties. Het WE WOMEN IMPACT event is hier onderdeel van, inspireren en verrijken van kennis!  

WE WOMEN IMPACT EVENT

Het WE WOMEN IMPACT event staat voor moed, lef, ambitie, zelfontwikkeling. Het leren van elkaar, kwetsbaar opstellen, maar ook uit durven komen voor je dromen en zelfverzekerd jouw keuzes in dit leven durven te maken. 

Inspireren, door middel van Tara Boxman, hoofdspreker van het event. Maar ook kennisdeling en zelfontwikkeling. Dit dankzij de 4 coaches die ons mee nemen in onze ambities, valkuilen en mogelijkheden. 

Een middag vullend programma, waarbij een ieder geprikkeld zal worden.

1
oktober 2023
1
Aanwezigen
Dagen

Hoofdspreker Tara Boxman

‘Hoe sneller je leert om glimlachend je schouders op te halen, hoe sneller je je dromen gaat waarmaken’.

Had je mij 18 jaar geleden verteld dat ik jong moeder zou worden, de gemeenschap van Jehova’s Getuigen zou verlaten en een succesvolle zakenvrouw zou worden, had ik je niet geloofd. Ik ben op mijn snufferd gegaan, opgestaan en heb geknokt om de vrouw en moeder te worden waar ik trots op ben.

Je jonge leven beginnen als tienermoeder is heftig. Oordelen en meningen maken de last op de schouders van tienermoeders onnodig zwaar. Mijn verhaal is daar een voorbeeld van. Het is me gelukt uit de negatieve spiraal te stappen en met vallen en opstaan mijn eigen weg als jonge moeder te vinden.

 Het maakt niet uit hoe weinig ingrediënten er aanwezig lijken te zijn, die een succesvol leven garanderen. Je kunt als jonge moeder uit de goot klimmen en het ver schoppen. Hoe ik dat gedaan heb lees je in mijn boek ‘Van Tienermoeder naar Zakenvrouw – Hoe een Jehova-meisje haar eigen paradijs creëerde’.

Tara Boxman

Over Aithra

Aithra is het netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden-Brabant. Aithra streeft ernaar om deze ondernemende vrouwen in de spotlights te zetten. Aithra wil de talenten en kennis van vrouwen optimaal stimuleren om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.