23 november Eindejaardiner

AITHRA WE SHARE DINER

Over Aithra

Aithra is een netwerk van en voor ambitieuze, ondernemende vrouwen die het verschil willen maken en een groei mindset hebben, zowel zakelijk als persoonlijk. Het doel is om vrouwen met elkaar te verbinden en door middel van kennis, inspiratie & energie verder te ontwikkelen. 

Aithra heeft de ambitie om vrouwen te verbinden en zichtbaarheid te geven, niet meer door bij de Awards een enkele persoon in de spotlight te zetten, maar juist door vrouwen met een verhaal een podium te geven. Vrouwen van buiten Aithra die een maatschappelijke bijdrage leveren en Aithra leden kunnen inspireren en waar het Aithra netwerk een bijdrage kan leveren.

Aithra WE SHARE Diner

Delen is iets gemeenschappelijks, omdat we hetzelfde gender hebben of uit hetzelfde geografisch gebied komen, maar delen is ook iets wat we samen kunnen doen. 

Het WE SHARE diner geeft vrouwen met een verhaal een podium; vrouwen die een maatschappelijke bijdrage leveren en zowel Aithra kan inspireren als Aithra hun verder kan brengen. Dit diner staat in het teken van Nancy, Dalila & Lucienda, drie impactvolle, indrukwekkende vrouwen die hun persoonlijk verhaal en de impact die ze nu maken binnen de samenleving delen. 

1
juni 2024
1
Aanwezigen
Dagen

Over Aithra

Aithra is het netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden-Brabant. Aithra streeft ernaar om deze ondernemende vrouwen in de spotlights te zetten. Aithra wil de talenten en kennis van vrouwen optimaal stimuleren om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.