23 september – BUZZ Women

Buzz Women en Aithra slaan een brug voor vrouwen

BUZZ Women is de wereldwijde beweging van en voor vrouwen. (www.buzzwomen.nl) Zij maken educatie en transformatie toegankelijk voor vrouwen wereldwijd. Door middel van het delen van kennis, vaardigheden en tools creëren zij een platform waar vrouwen en hun innerlijke kracht versterken en samen werken aan het vormgeven van hun toekomst. Met mobiele klaslokalen bereiken de trainingen vrouwen in hun eigen omgeving. Een permanent leersysteem wordt in werking gezet wanneer na afloop van de trainingen een anker vrouw gekozen wordt die vervolgend maandelijks bijeenkomsten organiseert, geleid door de vrouwen zelf en ondersteund door Buzz Women. ‘Beehives’, heten deze lokale Sisterhood groepen. ‘Versterk jezelf, verbeter de wereld samen’. In India, Gambia en Georgië zijn reeds 250.000 vrouwen bereikt die dagelijks werken aan hun eigen ontwikkeling en die van elkaar. Het doel is 10 miljoen vrouwen getraind in 2030 en zo op de grote schaal te laten zien wat er gebeurt als vrouwen en meisjes de kans krijgen hun volledig potentieel te ontwikkelen. Op 23 september spreken we met Dave Jongeneelen. Hij is co-founder van Buzz Women. De school op wielen die educatie voor vrouwen mogelijk maakt. Zijn boodschap: luiter naar wat je te doen hebt en durf in beweging te komen. Gaat de school op wielen ook starten in Nederland of in Breda? Aithra denkt graag op deze avond mee hoe Buzz Women nog succesvoller kan worden om die 10 miljoen vrouwen wereldwijd te bereiken!

De opzet van het event zal als volgt zijn: 

  • 19.00 uur: inloop;
  • 19.30 – 21:00 uur: start event;
  • 21:00 uur: een borrel en netwerken;
  • Locatie: MotMot Gallery.
De bijeenkomst begint om 19.00 uur op locatie Electron Breda. Electron is de creatieve broedplaats waar ruim 70 beeldmakers in 30 ateliers vrij en bevlogen werken. MotMot gallery, de werkplaatsen en eventspaces liggen tussen de ateliers in. Dat maakt de voormalige Bredase fabriek een inspiratiebron voor iedereen. We eindigen de avond met een after summer netwerkborrel.
 

Hebben we je interesse al gewekt? Meld je dan snel via onderstaande knop aan!

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »