15 juli – Stadswandeling Blind Walls Gallery

Stadswandeling Blind Walls Gallery

Blind Walls Gallery is hét museum op straat. Internationale kunstenaars werken aan een groeiende collectie muurschilderingen geïnspireerd op het verleden, heden en de toekomst van Breda. Je kunt de muurschilderingen ontdekken tijdens een rondleiding door de stad met een ervaren gids!
 
Sinds 2015 nodigt Blind Walls Gallery nationale en internationale kunstenaars uit die zich laten inspireren door de verhalen van Breda. Voor elke muurschildering wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de locatie of het gebouw waar de schildering komt. Dat gebeurt onder andere in het Stadsarchief, maar ook door te praten met Bredanaars die al jarenlang in de stad wonen. De leukste of interessantste verhalen worden naar een kunstenaar gestuurd en maakt vervolgens een ontwerp gebaseerd op die verhalen. In 2017 ontving Blind Walls Gallery de Brabantse Erfgoedprijs, voor het op hedendaagse wijze ontsluiten van immaterieel erfgoed.
 

Aan het einde van de wandeling (1.5 uur) eindigen we bij een horeca aangelegenheid waar we kunnen borrelen. Deze borrel is wel voor eigen rekening.

 
Datum:    Vrijdag 15 juli
Aanvang:  15.30
Vertrek:    16.00
Locatie:     Startpunt uitgang Mols Parking, Centrum


Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen. 

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »