Introducés (WOMEN ONLY) € 45,-
Aithra leden gratis

Auteur, zakenvrouw, moeder en groot inspirator! 

Programma

Onderstaand het programma van WE WOMEN IMPACT op donderdag 12 oktober 2023 te Ingenhousz Breda.

13:00 - 13:30 uur WELKOM

13:30 - 14:30 uur TARA BOXMAN

Had je mij 18 jaar geleden verteld dat ik jong moeder zou worden, de gemeenschap van Jehova’s Getuigen zou verlaten en een succesvolle zakenvrouw zou worden, had ik je niet geloofd. Ik ben op mijn snufferd gegaan, opgestaan en heb geknokt om de vrouw en moeder te worden waar ik trots op ben.

15:00 - 17:30 uur Bewustzijn | Blokkades | Empowerment | Affirmaties

De 4 coaches vanuit het bestaande Aithra netwerk (Eva, Monique, Renate & Leila) nemen je mee vanuit hun eigen specialisme, met als doel ‘jouw IMPACT’ te bepalen.   

17:30- 18:30 uur Napraten & borrel

Tickets & informatie

Ticketvoorwaarden

Aithra leden
Aithra leden kunnen het WE WOMEN IMPACT event kosteloos bezoeken. Annuleren kan tot 8 dagen voorafgaand aan het evenementen. Binnen de 8 dagen is Aithra genoodzaakt een fee van € 45,- in rekening te brengen. Dit geldt ook voor eventuele no-shows op de dag zelf.
– leden ontvangen een persoonlijke code om hun ticket via de
ticketshop van CM. aan te vragen.

Introducés
Via de 
ticketshop van CM. kunnen er tickets gekocht worden á € 45,-. Restitutie i.v.m. annulering is hierbij niet mogelijk. Wel kan het ticket overgedragen worden.  

Locatie & catering
Ingenhousz, Dr. Jan Ingenhouszplein 41 te Breda
Gedurende het programma zijn er voldoende pauze momenten, achteraf zal er een netwerkborrel gehouden worden. Waarbij uiteraard rekening gehouden met vis/vlees/vega/hallal bij de hapjes.

Over Aithra

Aithra is het netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden-Brabant. Aithra streeft ernaar om deze ondernemende vrouwen in de spotlights te zetten. Aithra wil de talenten en kennis van vrouwen optimaal stimuleren om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.