Tara Boxman

Tara Boxman

‘Hoe sneller je leert om glimlachend je schouders op te halen, hoe sneller je je dromen gaat waarmaken’.

Tara Boxman is ondernemer, auteur, influencer en presentatrice. In 2020 en 2021 werd zij, als jongste zakenvrouw tot nu toe, finalist Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar in de hoofdcategorie. Door haar achtergrond als tienermoeder uit een streng religieus gezin brengt ze empathie en diepgang. Met 12+ jaar ervaring als ondernemer brengt ze een scherpe blik, relevante ervaring en eerlijk advies.

In 2020 debuteerde Tara als auteur met haar boek ‘van Tienermoeder naar Zakenvrouw – Hoe een Jehova-meisje haar eigen paradijs creëerde’, dat goed werd ontvangen bij een breed publiek en verschillende deuren opende om een ècht gesprek te voeren over het stigma op tienermoeders en shunning binnen religieuze gemeenschappen. Haar levenservaringen tot nu toe maken haar een fijne, toegankelijke spreker voor zowel jongeren als volwassenen.

Daarbij is Tara ook een slimme zakenvrouw die gasten met veel humor en diepgang meeneemt in het proces van het opbouwen en runnen van een sterk merk of een goed bedrijf. Ze spreekt bevlogen en eerlijk over sales, marketing, People management en ondernemen in het algemeen. Empoweren is daarin de focus. Met veel energie neemt ze het publiek mee in complete fuck-ups en slimme strategische moves. ‘Echt een kick krijg ik als ik de energie voel zinderen bij het publiek en aanwezigen blij zijn dat zij er waren omdat ik er was. Ik breng graag humor in en sleep gasten mee, maar wil het ook praktisch en concreet laten zijn.’

Door haar ervaring als presentatrice bij verschillende televisiezenders is ze in staat om in te spelen op actuele zaken en deze op een neutrale en correcte wijze neer te zetten. ‘Soms vraagt een onderwerp om minder humor en energie en vooral om vakkundigheid en objectiviteit.’

Tara Boxman

WE WOMEN IMPACT

Aithra is het netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden-Brabant. Aithra streeft ernaar om deze ondernemende vrouwen in de spotlights te zetten, met als hoogtepunt de uitreiking van de Aithra Awards. Aithra wil de talenten en kennis van vrouwen optimaal stimuleren om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.