Naam

Sylvia Ligterink

Functie

Directeur/eigenaar

Bedrijfsnaam

Daemen Networking ICT Solutions en Kindertypecursus.nl

email

sylvia@daemen-ict.nl

telefoon mobiel

06-41666759

Omschrijf jezelf in 5 kernwoorden

  • Verantwoordelijk
  • Spontaan
  • Betrouwbaar
  • Daadkrachtig
  • Flexibel

Wat is je missie, zowel zakelijk als privé?

Mijn visie is ondernemers op een persoonlijke manier helpen een goede balans te vinden tussen prive en werk door middel van goede ICT cloud oplossingen. Hierdoor werken ondernemers effectiever en efficiënter en kunnen zij een bewuste keuze maken waar en wanneer er gewerkt wordt.

Ook prive is het heel belangrijk dat er voldoende balans is. Simpelweg gelukkig proberen te zijn met de kleine dingen.

Wat zou je het liefst ooit nog willen leren?

Bijna alle dingen die ik leuk vind of wil leren doe ik al, of klinkt dit heel raar… Door mijn leeftijd heb ik al veel reizen gemaakt, cursussen gedaan enz. Kortom ik leef elke dag en probeer telkens te genieten van mijn familie en alle leuke dingen die op mijn pad komen..

Ik zou graag nog meer tijd overhouden om te koken, boeken te lezen en meer contact houden met jonge ondernemers (volgen van startups)

Wat heb jij Aithra te brengen behalve je vakgebied?

Door mijn ervaring met mijn bedrijf van de afgelopen 18 jaar denk ik dat ik heel goed in staat ben om beginnende ondernemers te helpen en te informeren over alle valkuilen en kansen die bij het ondernemen horen. Tegelijkertijd vindt ik het belangrijk om in contact te blijven met jonge mensen, zij hebben de toekomst en vaak hele frisse nieuwe ideeën.

De mix van jonge en ervaren ondernemende vrouwen is erg inspirerend.

Terug naar het overzicht