Naam

Kim Meijer

Functie

Zelfstandig ondernemer

Bedrijfsnaam

Picture your Finance

Email

info@pictureyourfinance.nl

Telefoon mobiel

06 39673541

Omschrijf jezelf in 5 kernwoorden

  • analystisch
  • hooggevoelig
  • hulpvaardig
  • loyaal
  • direct

Wat is je missie, zowel zakelijk als privé?

Mijn zakelijke missie is zoveel mogelijk ondernemers leren gebruik te maken van de financiële kengetallen van hun eigen onderneming, zodat de passie rendeert en de persoonlijke gezondheid floreert. Ondernemen is nou eenmaal het ultieme innerlijke spel en sommige spelregels dien je gewoon te volgen. Kennis over je financiën is daar eentje van.

Ik krijg erg veel energie als ik andere mensen kan en mag helpen. En hoe meer energie ik krijg, hoe meer ik kan teruggeven aan mijn zoon.

Wie is je grootste voorbeeld/ rolmodellen waarom?

Oprah Winfrey. Een vrouw die vanuit haar ondergeschikte rol als zwarte vrouw in Amerika, op eigen kracht een imperium heeft neergezet, en zoveel mensen weet te inspireren en motiveren. Een veelzijdige vrouw met een droom.

Wat zou je het liefst ooit nog willen leren? (denk aan een hobby, taal, maar door tijdgebrek of andere reden komt het er niet van)

Leren schilderen. De rust kunnen hebben om ergens naar te kunnen kijken en dat dan over te brengen op doek.

Wat heb jij Aithra te brengen behalve je vakgebied? (dus bv. vrolijkheid, creatief talent: dat soort waarden)

Ik ben een hyper sensitief persoon en door mijn voelsprieten zie ik vaak snel oplossingen voor structurele zaken. Zowel in organisaties maar ook bij personen. Ik heb dan altijd de drang om te helpen (gevraagd of ongevraagd). Ik ben verder een makkelijke prater met een vleugje humor.

Terug naar het overzicht