De organisatie van Stichting Aithra

Om alle activiteiten optimaal aan te sturen zijn er een bestuur en een aantal commissies operationeel.

 

Ambassadeurs
Onze ambassadeurs dragen ieder vanuit hun eigen professie en achtergrond Stichting Aithra een warm hart toe.

 

  • Paul Depla – Burgemeester Breda
  • Marjon Habets – Echtscheidingsadvocaat Marjon Habets B.V. – meester in samen scheiden, Oprichter en oud-voorzitter Aithra
  • Cees Meeuwis – Meeuwis Foundation

 

Bestuur

Het bestuur geeft richting aan een inhoudelijk boeiende invulling van het netwerk en een duidelijk gezicht naar buiten. Het bestuur zorgt ervoor dat de kernwaarden in al haar facetten onderscheidend worden neergezet binnen het regionale zakenleven.

 

 

Programma, Carrière en Ambitie commissie
Om te zorgen dat deze kernwaarden van Aithra bij alle leden leven, beoordeelt deze commissie alle nieuwe aanmeldingen voordat het lidmaatschap ingaat. Ook is deze commissie verantwoordelijk voor het spraakmakende Aithra-gala en het jaarlijkse netwerkdiner en organiseert jaarlijks 5-6 netwerkbijeenkomsten en een aantal masterclasses voor verdieping of verbreding van kennis en vaardigheden.

 

 

Communicatie commissie
Verbinden, zichtbaarheid creëren en informeren: het is de kern van alle activiteiten waar de communicatie commissie mee bezig is. Of het nu gaat over de netwerkbijeenkomsten, masterclasses, het gala, diner of het magazine en de website, deze commissie zorgt ervoor dat jij voortdurend op de hoogte bent via nieuwsbrieven, social media en persoonlijke uitnodigingen.