Workshop ‘GoalMapping’ 4 februari

We starten het jaar met doelen stellen! De eerste Aithra-bijeenkomst omhelst de interessante workshop ‘Goalmapping’ van Aithra-vrouw Kim Meijer. Onder het genot van een drankje gingen de Aithra-vrouwen aan de slag met hun doelen op een unieke locatie: een prachtige, gerenoveerde kloosterboerderij in Etten-Leur. 

 

 

 

 

 

 

Kim Meijer sprak over haar eigen ‘road to success’. Een weg met vele hobbels – ze was ruim 20 jaar werkzaam als financieel expert bij verschillende financiële instellingen – bracht haar naar waar ze nu staat: een persoonlijk en financieel coach. Zij werkt als erkend coach met Brian Mayne’s GoalMapping-methodiek. GoalMapping is zo succesvol omdat het gebruikt maakt van de verbindingen in je brein. Kim: “Als je begrijpt hoe ons brein werkt, ben je in staat om je gedachten en gevoel opnieuw te programmeren. GoalMapping is zo succesvol omdat het gebruik maakt van de verbindingen in je brein. Het gaat erom dat we twee type neuronen hebben – creativiteit en analytisch vermogen – en als je deze weet te verbinden, dan ontstaat er iets magisch.”

Unieke locatie: kloosterboerderij in Etten-Leur

Kloosterboerderij Tamboerijn in Etten-Leur is een volledig gerenoveerde boerderij. Een prachtige, inspirerende plek om te werken, te brainstormen of een (Aithra)workshop te volgen! Het bedrijf iHomer is gevestigd in de oude kloosterboerderij.

Over GoalMapping

GoalMapping is 25 jaar geleden bedacht door Brian Mayne. Het is een simpel systeem voor ieder succes dat je wil bereiken. Door gebruik te maken van de natuurlijke kracht van ons brein, creeer je met GoalMapping een positieve gewoonte die iedereen aanzet tot het nemen van de juiste acties. In één oogopslag zijn de gewenste resultaten binnen je bedrijf inzichtelijk én wordt een omgeving gestimuleerd waarin ieders potentieel wordt geactiveerd. Zo draagt iedereen bij aan het succes van de onderneming én dat van zichzelf.

Meer foto’s van de bijeenkomst vind je hier.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »