Verdieping

Verdieping – Aithra thema 2017

Door: Marianne van Keep, voorzitter

Tsja, daar zit je dan op de eerste verdieping, of de tweede of zo. Mooi uitzicht, fijne collega’s om je heen, mooie uitdagingen in het verschiet en je bent lid van het leukste netwerk van West-Brabant: Aithra.

Aithra heeft ons al veel gebracht en zal ons ook in de toekomst veel brengen. Gelijkgestemde vrouwen met ondernemende geesten. Zichtbaarheid door bijzondere events waar veel aandacht voor is vanuit de media. Prestigieuze awards voor uitmuntende rolmodellen. Maar bovenal een groep vrouwen die elkaar versterken, die boven zichzelf willen uitgroeien.

Het komende jaar gaat ons netwerk daar nog meer invulling aan geven, nog meer verdieping. Verdieping is het tegenovergestelde van oppervlakkig zijn. Het is het vermogen je bloot te geven en daar veel voor terug te krijgen. Het is elkaar aanvullen waar mogelijk. Verdieping is wat ons netwerk onderscheidt van andere netwerken, verdieping is wat ons nog verder brengt.

Verdieping

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »