Powerontbijt Rabobank

Terugblik powerontbijt Rabobank 3 november

Wat was de opkomst van het powerontbijt bij de Rabobank op 3 november geweldig! Ondanks het vroege tijdstip konden alle vrouwen en enkele mannen die te gast waren, genieten van een enorm goed verzorgd ontbijt. Met een kop koffie in de ene hand en een croissant in de andere, kon er bijgepraat worden en werden er weer heel wat nieuwe contacten gelegd.

Een inspirerende start van de dag. Wervelend, fris, snel en energiek. Met bovenal praktische kennis die direct toepasbaar is. De masterclass van Skye van Gooswilligen, Community Manager bij burgernetwerk Ready2Help was zeer professioneel. Aan de hand van actuele situaties en cases nam ze ons mee in de wereld van crisiscommunicatie en social media.

Voorkom reputatieschade
Tijdens het powerontbijt nam Skye ons mee in de wereld van big data, crisiscommunicatie, de bijbehorende werkwijze en hoe deze ook buiten een crisis kan worden ingezet. Ook voor kleinere organisaties. Daarnaast heeft zij een aantal handige tips en trics voor het optimaliseren van de privacy van jouw social media profielen gegeven en vertelde ze je hoe je social media slim kan inzetten voor je organisatie of persoon.

Met dank aan de Rabobank voor de ontvangst en het ontbijt!

Bekijk meer foto’s in ons fotoalbum.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »