Terugblik Masterclass ‘vrouwelijker leidinggeven’

Op 3 oktober bracht Joke Storms wel heel veel ervaring mee naar deze inspirerende masterclass, gehouden in restaurant De Schout in Oosterhout. Joke is inmiddels 71 en ze staat midden in het leven: vitaal en strijdlustig.

Joke nam ons mee in haar carrière in de zorg en bij de vakbond nu’91. Ze vertelde over wat ze heeft meegemaakt in situaties waar ze de enige vrouw was. En over wat ze daarvan geleerd heeft en hoe ze dat later weer heeft kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld dat als je een probleem niet ter sprake brengt, het ook niet opgelost wordt. Of zoals haar oma altijd zei: “Als het niet aan de orde komt, komt het ook niet in orde.”

Een paar prikkelende stellingen maakte de tongen los en ervaringen werden gedeeld. Alle aanwezigen waren het er over eens: we kunnen veel meer dan we denken. Dat, en vooral de praktische handvatten maakte deze masterclass precies wat het bedoelde te zijn, namelijk: een mooie gelegenheid om van elkaar te leren.

Ook leren van Joke Storms?
Bekijk haar website en bestel haar boek!

Alle foto’s van deze avond bekijk je hier!

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »