Terugblik Eindejaarsbijeenkomst 2017

Op 7 december sloten we het Aithra-jaar 2017 feestelijk af in de Lutherse Kerk in Breda – verstopt in de winkelstraat achter een mooie witte poort. Deze avond werden we getrakteerd op een concert van Fluïde, fijne bubbels en lekkere hapjes. En er werd alvast door Marianne van Keep vooruitgeblikt naar 2018.

Maar eerst een korte terugblik op 2017, waarin we bijzondere bedrijven van Aithra-vrouwen beter leerden kennen, zoals Scooperz, De Leystroom en de ABC-Clinic. We hadden een heel goed én lekker netwerkdiner, een bijzondere masterclass en andere hoogtepunten waarbij Aithra-vrouwen elkaar zakelijk vonden en ontmoetten, zoals bij het initiatief Aithra-golf. Het meest recente en uitgesproken event was het eerste Food & Future congres in november. Kortom: een enerverend jaar!

MUZIEK VS WERK

Alvorens we mochten gaan luisteren naar de muziek van jazztrio Fluïde, vertelde Catelijne Bach – zangeres van Fluïde en een andere (rock)band én advocate/partner bij Van Iersel Luchtman Advocaten in Breda – ons over de raakvlakken van zang en een muzikaal ensemble met werk en leidinggeven. Daarbij wilde Catelijne ons twee adviezen/ tips meegeven:

1. Zorg niet dat je de massa napraat, maar maak je eigen geluid. Niet alleen in je privéleven, maar breng je eigen ‘geluid’ (jezelf) juist ook in je werk in: dat maakt je werk leuker en jou gelukkiger.
2. Improviseer: dat is spontaner, je staat open voor wat er ‘en moment’ gebeurt: daar komen de beste resultaten uit en zorgt dat je veel ontspannener werkt.

FLUÏDE

Vervolgens werden we meegenomen naar een andere wereld door het verrassend mooie geluid van jazztrio Fluïde – wat een sfeer en wat een passie! Het brengt ons helemaal in feeststemming. Kippenvel! Een echt cadeautje om hier naar te mogen luisteren. We nemen je hieronder graag nog even mee naar de bijzondere fado [filmpje]:

Het werd een prachtige avond met een warme wintersfeer, waarbij we geïnspireerd en onder de indruk van Fluïde aan de bubbels en heerlijke hapjes gingen, om met elkaar te proosten, te praten over wat ons beweegt en elkaar weer wat beter leerden kennen. Zo ging deze avond alweer veel te snel voorbij.

Kijk voor de foto’s van deze avond in het fotoalbum.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »