Terugblik bijeenkomst ABC-clinic

Op 19 september was Ankie van der Linden onze host voor de eerste Aithra bijeenkomst in het najaar/winter seizoen van 2017. De Aithra dames werden ontvangen bij de ABC Clinic in Breda: Ankie en haar personeel hadden gezorgd voor een warm onthaal.

Na het zeer informatieve (en altijd sterke) welkomstwoord van Aithra voorzitter Marianne van Keep, waarin ze inging over het innerlijk en uiterlijk jezelf verbeteren, startte Ankie haar introductie. Zeer interessant om te horen hoe zij het bedrijf in esthetische en plastische behandelingen vanaf 2001 heeft opgebouwd samen met haar zakenpartner Jorn Kielman.

De spontane pitch kwam dit keer van Marijke van der Putten, waar ze aangaf dat Aithra dames de mogelijkheid hebben om samen met topvrouwen te kunnen sparren. De laatste mogelijkheid is op 25 oktober a.s.

FILLERS EN BOTOX

Vervolgens werden de dames in wereld van Fillers en Botox gebracht door Arthur Ludlage – internationale trainer van Galderma, leverancier van fillers en botuline toxines (Botox) en werkzaam bij ABC Clinic als cosmetisch arts. Hij vertelde de dames alles over de verschillen tussen die fillers en botuline toxine. Veel vooroordelen werden hierbij weggenomen en de behandelingen zijn verbazingwekkend goed getest en veilig.

Na het beantwoorden van enkele vragen was het tijd voor een korte pauze met een hapje en een drankje. Na de pauze kwam de presentatie van Charlotte, de dochter van Ankie. Zij nam ons mee in haar vakgebied, de marketing achter het bedrijf ABC Clinic en hoe het komt dat ze zo succesvol zijn online. Ook werken zij aan de goede naamsbekendheid van de kliniek en zij streven daarbij naar een top 5 positie in Nederland in hun vakgebied. De avond werd afgesloten met een kort slotwoord van Ankie over de vooroordelen van plastische chirurgie en de privékliniek.

Het werd een zeer interessante avond, waarbij veel duidelijkheid werd gegeven over een branche waar veel vooroordelen over zijn en vrijwel iedereen wel een mening heeft. Zeker ook onder de Aithra dames. Daarover werd nog lang napraat onder het genot van heerlijk hapjes en drankjes geserveerd door de medewerkers van van privékliniek. Bij het weggaan kregen de dames nog een leuke goodiebag mee.

Kijk voor de foto’s van deze avond in het fotoalbum.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »