Terugblik op de Aithra Awards 2018!

De winnaressen van de Aithra Awards 2018 zijn op zaterdagavond 10 november bekend gemaakt tijdens het schitterende galafeest in de feestzaal van Hotel Nassau Breda. De Aithra Belofte Award ging naar Anneke Stins, commercieel directeur van Breepark. De Aithra Award 2018 is gewonnen door Petra de Kam, concerndirecteur van de Gemeente Breda en verantwoordelijk voor het sociaal-economisch domein.

Het Aithra Awards Gala is het belangrijkste event voor onze stichtingen als doel: meer zichtbaarheid voor de ondernemende vrouwen in de regio. De weken voorafgaand aan het groots event is er dan ook door alle betrokkenen hard gewerkt aan de voorbereidingen.

Voorbereidingen

Al vanaf 10 uur ’s morgens op zaterdag 10 november 2018 werd er gestart met de opbouw in Hotel Nassau Breda. Niets werd aan het toeval overgelaten. De presentatie, geluid en lichten werden ’s middags uitvoerig getest. Tafelkaarten, bloemen, banners, de tafelindeling en de awards zelf werden geplaatst. Het draaiboek kreeg een laatste update. Tijdens een generale repetitie werden minuut voor minuut de gehele avond nog eens doorgenomen. En dan de spanning totdat de avond echt kon beginnen… De ontvangst van de kandidaten en hun gasten was iets eerder gepland, zodat zij later hun grande-entree konden maken voor het complete publiek.

Start van de avond

De paarse loper lag uit en de gasten stromen binnen. Het is genieten: iedereen ziet er fantastisch uit! Aan de gezichten van de familie en gasten van de kandidaten was goed te zien hoe trots ze – terecht -waren. We mochten maar liefst 111(!) gasten ontvangen in de ‘Aithra-paarse’ versierde feestzaal van Hotel Nassau Breda. Dus alle tafels goed bezet met prominenten en Aithra-dames. Wat een feest voor iedereen om mee te maken! Voorzitter Marianne van Keep opende de avond en presenteerde vol enthousiasme het mooie avondprogramma.

De uitreiking

De Aithra Belofte Award werd gepresenteerd door ambassadeur Paul Depla, burgemeester van Breda. Hij vertelde enthousiast over de drie genomineerden, waarna de promotievideo’s van hen werden getoond. Na het voorlezen van het juryrapport door Paul Depla, overhandigde Vicky van Kuijk, winnares van de Belofte Award in 2016, de Aithra Belofte Award 2018 aan winnares Anneke Stins, commercieel directeur Breepark. “Ik ben ontzettend trots op wat wij hebben neergezet als organisatie. Deze award is een kroon op mijn werk!”, zo laat Anneke Stins weten.

Ambassadeur Cees Meeuwis, tevens een van de drie juryleden, nam het woord om de drie genomineerden van de Aithra Award te introduceren aan de zaal. Ook van hen werden de promotievideo’s getoond.  Het winnende juryrapport werd voorgelezen door Renée Daalwijk, Aithra-vrouw en hoofdsponsor namens Handelsbanken en Optimix. Na deze ontknoping overhandigde Esther Goos, winnares van de Aithra Award 2016, de Aithra Award 2018 aan winnares Petra de Kam, concerndirecteur bij Gemeente Breda.

Nagenieten

Het Aithra Award Gala en de winnaressen kan niemand in de regio zijn ontgaan. De berichten van de winnaars, genomineerden en gasten konden rekenen op vele reacties. De winnaressen van de Aithra Awards worden nog steeds overspoeld door felicitaties, bloemen en heel veel aandacht. BN De Stem (ook aanwezig die avond) plaatste meteen de dag erna dit uitgebreide artikel over de Aithra Awards.

We zijn trots op wat er die avond is neergezet voor de ondernemende vrouw. Alle aanwezige gasten hebben kennis genomen van het podium dat Aithra biedt aan topvrouwen in de regio. We zijn iedereen heel dankbaar voor het spetterende feest dat we met z’n allen hebben neergezet! En een speciale dank gaat uit naar alle sponsors, de jury en de hardwerkende organisatie die dit samen mogelijk hebben gemaakt!

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »