Roeien met de riemen die we hebben; Aithra en TEAM Nedurance

Roeiclinic 17 mei - Aithra en Team Nedurance

Op dinsdag 17 mei namen Ilja Kok en Ingeborg Dijkstra van team Nedurance ons mee naar een actief Aithra event op het water bij Roeivereniging Breda. De zon stond hoog aan de hemel en het water was vlak. Kortom, een ideale middag om de basisbeginselen van het roeien te leren. Voorafgaand praatten ze ons bij over de voorbereidingen en aanloop naar de race waarbij zij de Atlantische oceaan over willen roeien. Ze willen daarbij zelfs het wereldrecord verbeteren. Een uitdaging die velen van ons, hen niet nadoen.  

Aansluitend kregen we een rondleiding door de roeisociëteit en deden we een warming up op ergotrainers om de techniek te leren. Waarna we vervolgens de mogelijkheid kregen om in twee verschillende roeiboten te roeien. Het was zelfs mogelijk om in de echte raceboot ‘the Liberty’ te roeien. De middag werd afgesloten met een heerlijk Italiaans buffet – verzorgd door Mestrini Catering – op het terras van de sociëteit van de roeivereniging. Mede door de enthousiaste vrijwilligers werd het een topmiddag. 

Team Nedurance is al ver in de voorbereidingen naar de race toe, maar kan zeker nog sponsoring en naamsbekendheid gebruiken. Aithra sponsort onze ‘eigen’ Ilja en haar team natuurlijk ook in haar enorme uitdaging, welke in december zal starten. Het totale project om deel te nemen aan de Thalisker Whiskey challenge kost 120.000 euro. Team Nedurance is nog op zoek naar sponsoren. In ruil daarvoor bieden zij clinics, lezingen, teambuilding maar ook geheel verzorgde personeelsuitjes, etc. 

Mocht je graag een bijdrage willen leveren aan Ilja en haar team, voel je dan vrij om contact met haar op te nemen. Team Nedurance kan niet alleen gevolgd worden op social media, maar ook met een app om te zien hoe de race daadwerkelijk vordert. De race in deze app (YB races) staat pas vanaf 02.12.2022 online, maar stelt je in staat om de boten letterlijk te volgen tijdens hun race. 

We wensen Team Nedurance veel sucess met hun deelname aan de Talisker Whiskey Challenge! 

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »