Patricia Beerens wint met NOVO de Business Award en Publieksprijs 2019

Aithra-vrouw Patricia Beerens wint met haar bedrijf NOVO Packaging & Warehousing maar liefst een dubbele prijs: de Business Award Halderberge B2B 2019 en de Publieksprijs 2019! Samen met haar twee compagnons Benny Rademakers en Dion Beerens runt Patricia het bedrijf NOVO Packaging Packaging & Warehousing. 

Op zaterdag 2 november jl. werden de tweejaarlijkse Business Awards uitgereikt door Stichting Ondernemers Gala Halderberge. Ondernemersgala Halderberge wil de beste bedrijven een podium geven en daarnaast inspireren en verbinden. NOVO Packaging Packaging & Warehousing viel maar liefst twee keer in de prijzen. Naast de Business Award wonnen ze ook de Publieksprijs 2019. De genomineerden werden door de jury beoordeeld op passie, lef en visie en daarnaast waren MVO en innovatie belangrijke criteria voor de uiteindelijke toekenning van deze prachtige Awards.

Patricia: “Ik glim nog steeds van oor tot oor en zie dit als een mooie beloning voor alle inspanningen van de afgelopen 7 jaar. Dit hebben wij met heel ons team gerealiseerd en daar ben ik apetrots op. Ik had niet verwacht dat de impact van het winnen van deze Awards nog zo groot zou zijn. Als je ziet hoeveel positieve reacties we krijgen dan word ik daar echt stil van. Betere reclame dan dit kun je je niet wensen en dit geeft ons weer een boost voor de toekomst.”

 

NOVO Packaging & Warehousing is gespecialiseerd in op maat gemaakte golfkartonnen verpakkingen en verpakkingsmaterialen, co-packing, reiniging van kunststof pallets en boxen en warehousing. Sinds 2012 is Patricia samen met haar man Dion mede-eigenaar van dit mooie en snelgroeiende productiebedrijf gevestigd in Stampersgat.

Aithra was in juni eerder dit jaar nog uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek bij NOVO Packaging & Warehousing: bekijk het verslag hier en bekijk ook het fotoalbum voor een goede impressie.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »