1622750410650 (1)

Nieuwsbrief maart 2023

 UPDATE   BESTUUR – VOORZITTER JESSIE BEKKERS

Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer,

Een nieuw jaar, een nieuw bestuur én nieuwe voornemens. Eentje daarvan is de Aithra nieuwsbrief; eens per kwartaal! Hierbij de allereerste van 2023 die jullie ontvangen. Wat zijn we hier als commissie & bestuursleden trots op. Vóór en dóór de leden, met rubrieken over de komende events, de nieuwe leden, het congres in oktober en een terugblik.

Als nieuwe voorzitter van Aithra heb ik genoten van de speeddate op 24 januari bij Breepark, met dank aan Aithra lid Eva Ghysels. We hebben het jaar prachtig afgetrapt met goede gesprekken, samen de diepte in én tijd voor netwerken. Ook de reflecties die we als bestuur terug kregen waren helder; het smaakt naar meer. Dus wij gaan ervoor zorgen dat dit soort speeddatesessies met regelmaat in de evenementen terugkomen.

Een verhaal dat ons letterlijk en figuurlijk weg blies, op Valentijnsdag 14 februari, was dat van Aithra lid Ilja Kok. Hoe gaaf dat wij haar het hemd, of beter gezegd het strakke roeipak, van haar lijf mochten vragen in deze persoonlijke masterclass. De oproepen aan Eva Jinek zijn meermaals door ons gedaan; Ilja haar verhaal moet op landelijke tv vinden wij. Trots op deze Bredase roeister. 

En we mogen ook International Women’s Day Breda en het Bedrijfsbezoek aan Cook & Boon niet vergeten, maar daarover in deze nieuwsbrief later meer.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2023
Nieuwjaarsbijeenkomst
Februari Masterclass Ilja Kok
Masterclass Ilja Kok
331409659_955166382140736_4228614176541839139_n
International Women's Day Breda
Maart Bedrijfsbezoek Cook&Boon
Bedrijfsbezoek Cook & Boon

VOLOP VERNIEUWING 
Ik begon al met vernieuwing, want deze nieuwsbrief is nieuw. Maar ook de introductie van de WhatsApp ledengroep, de belronde met de leden, de geheel nieuwe sponsorcommissie, de categorisering binnen het ledenbestand én het Aithra congres dit najaar op 12 oktober. We hopen dat dit ook van jullie allen van toegevoegde waarde is. Reacties zijn dan ook altijd meer dan welkom, heb je feedback? Laat het dan weten. Want Aithra is voor ons allen; dus geef het aan als je ideeën, tips of tops hebt. 

COMMISSIE & LEDEN

Aan de sponsorcommissie, onder hoede van penningmeester Wenny van Rooij, zijn Dinja van Gestel & Renate Kruijtzer toegevoegd. Dit team zal Aithra verder onder de aandacht gaan brengen voor bedrijfslidmaatschappen & sponsoring. Maar we zijn nog altijd op zoek naar aanvulling. Bij de ledencommissie zal Monique Schipperen stoppen en bij de communicatie & events commissie stopt Yvonne van der Put, leden die enorm veel voor Aithra hebben gedaan afgelopen jaren. Super bedankt voor alles wat jullie voor Aithra hebben gedaan.

MOTIVATIE & GROEI
Wij willen jullie stimuleren, voeden, motiveren & aanjagen. Want vrouwelijk toptalent is en blijft van grote toegevoegde waarde! En wauw! We blijven groeien en de teller staat inmiddels op 74 dames die lid zijn van Aithra. Er zijn zoals jullie weten in bepaalde categorieën nog plekken vrij. Dus ken je iemand die van toegevoegde waarde is voor ons netwerk? Neem haar dan mee als introducee bij een event. 

Rest het me je veel leesplezier te wensen en hopelijk tot snel bij een event.

Zonnige lentegroet, 

Voorzitter Jessie Bekkers
Directeur-Bestuurder Laurentius

 

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief maart 2023

 UPDATE   BESTUUR – VOORZITTER JESSIE BEKKERS Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Een nieuw jaar, een nieuw bestuur én nieuwe voornemens. Eentje daarvan is de Aithra

Lees meer »