Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ 

Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer,

Sprint des Fêtes

Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat je op vakantie gaat moeten er nog heel wat zaken afgerond worden. Het lijkt net of iedereen nog wat van je wilt. 

Dit geeft bij mij dan ook altijd de nodigde stress, gelukkig ben ik goed in staat om daarna de knop om te zetten en in de vakantie modus te schieten. Even geen zakelijke agenda, deadlines & meetings. Terwijl ik dit schrijf voor Aithra realiseer ik me dat we vorig jaar rnet bekomen waren van de Award uitreiking. Wat was dat een groots spektakel met Ingrid Wolf & Neeltje Treffers als trotse winnaressen! 

Het blijft mooi om talentvolle vrouwen in de spotlights te zetten.

Met het bestuur hebben we dit jaar de uitvraag gedaan bij onze leden in welke vorm we de Aithra Award in 2024 gaan organiseren. Dat zal
minder groots dan de editie van 2022, echter niet minder impactvol zijn. Ons DNA blijft vrouwen inspireren en met elkaar verbinden en wat is dan mooier om vrouwen een podium te geven om te kunnen shinnen en een voorbeeld voor anderen kunnen zijn. Deze uitdaging samen met het 15-jarig jubileum van Aithra in 2024 gaan we graag aan.

EVENTS 
Het eerste half jaar Aithra is eerlijk gezegd voorbij gevlogen. De nieuwjaar speeddate & borrel was een groot succes met mooie diepgaande gesprekken. De Masterclass van Ilja leerde ons o.a. wat een vechtersmentaliteit je brengt. Het ondernemerschap voelen en proeven was bij uitstek bij Cook&Boon aan de orde om vervolgens ook het sportieve element bij NAC te laten zegenvieren. De ware shoe-addict kon haar hart op bij Vivienne Chavanu van Monstermaatjes en ook heel laatste event, de rondleiding en borrel bij Wijngaard Dassemus bracht waardevolle gesprekken naar boven.

De afwisseling in ons programma maakt dat het voor iedereen wat wils is.

 

Ik was ook verrast door de toelichting op de werkwijze van de waterzuiveringsinstallatie Nieuwveer en welke kansen dit biedt op gebied van circulariteit. Erg interessant. De evenementen commissie probeert iedere keer weer een mooi divers programma uit te rollen, chapeau.  

AITHRA LEDEN 
Steeds meer ondernemende vrouwen weten Aithra te vinden en daar helpt ons social medium activiteiten natuurlijk goed in mee. We zijn zichtbaar en actief en dat wordt gezien. De teller staat inmiddels op 84 leden.  Het gaat echter niet om de kwantiteit, gelukkig om de kwaliteit. We streven naar een mooie afspiegeling van ondernemend West-Brabant. Onze leden willen graag inspiratie en kennissessies, nou die komen er.  AI driven by data, wat is de social impact hiervan? Thema’s als verandermanagement en leiderschapsstijlen, niets is mooier dat het vanuit  Aithra geleding kan worden gepresenteerd. Kortom nog voldoende om naar uit te kijken.

 

De vakantieperiode komt eraan en ik hoop jullie in september allemaal weer te zien!

Laat je niet gek maken en kom! “Vive la vie”. 

Secretaris Wenny van Rooij
Accountmanager groot-zakelijk Rabobank Zuid-West Nederland

 

14 april NAC - Willem II
NAC - Willem II
IMG_3811
Waterzuivering Nieuwveer
20 juni Monstermaatjes
Monstermaatjes
29 juni Zomerborrel Dassemus
Zomerborrel Dassemus

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »