Masterclass Mindful Walk

Op maandag 17 juni verzorgde Petra Joziasse voor Aithra-dames een Mindful Walk masterclass. We verzamelden in het Mastbos in Breda en vertrokken met het avondzonnetje het bos in.

Petra heeft ons diverse ademhalingstechnieken geleerd en waarom het zo belangrijk is om daar goed op te letten. We hebben met al onze zintuigen door het bos gelopen, heel bewust geluisterd naar alle geluiden, geroken naar de geuren van het bos en gefocust op een juiste houding. Ook hebben we diverse oefeningen gedaan om dingen los te laten of juist heel bewust te ervaren.

Na een mooie wandeling van 1,5 uur hebben we met nieuwe energie op de picknickplaats nog genoten van een drankje en een hapje.

 

  

Ook interesse om met een selecte groep Aithra-vrouwen een leerzame masterclass te volgen? Op 3 oktober 2019 organiseert Esther Goos een masterclass Vloggen.
Bekijk onze agenda.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »