LAATSTE ZES KANDIDATEN AITHRA AWARDS 2018 BEKEND

Foto: Studio Manon de Koning. V.l.n.r.: Evelien, Tamara, Anneke, Petra, Gabriëlla, Odette.

 

Maandagavond 1 oktober 2018 stonden 12 ondernemende vrouwen met visie, ambitie en voldoende lef op de stip voor de jury van Aithra om zichzelf te presenteren. Stichting Aithra die ondernemende vrouwen in de spotlights zet, reikt dit jaar voor de zevende keer de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uit. Tijdens de gala-avond van Aithra in Hotel Nassau op 10 november a.s wordt bekend wie er met deze prestigieuze prijzen naar huis gaat.

Pitchen op de Aithra-stip

Uit de 100 genomineerde kandidaten waren 12 dames geselecteerd die op 1 oktober mochten pitchen. Zes genomineerd voor de Aithra Award en zes voor de Belofte Award. De genomineerden voor de Belofte Award werden in de eerste serie pitches naar voren gehaald voor hun pitch van vijf minuten. De Award kandidaten volgden in de tweede serie.

De zes genomineerden eindfase

Een pittige klus voor de jury, bestaande uit de Award commissie en de voorzitter van Aithra. Direct na de pitches ging de jury in onderling overleg. Het besluit over de kandidaten die doorgaan naar de beslissende volgende ronde is unaniem genomen. De Award commissie is dan ook  trots op de lijst met de sterke vrouwen die dit jaar meedingen naar de Aithra Award en de Aithra Belofte Award.

Genomineerd voor de Aithra Belofte Award 2018:

  • Tamara Heller – Your Social
  • Evelien Leijten – Evelien Résidence de Beauté
  • Anneke Stins – Breepark


Genomineerd voor de Aithra Award 2018:

  • Odette Bakker – Dazure BV
  • Petra de Kam – Gemeente Breda
  • Gabriëlla Café – Horeca Stichting Nederland

 

Ook dit jaar: iedereen kan meestemmen

Deze week wordt van de zes kandidaten een promotiefilm gemaakt, waarmee ze hun persoonlijke campagne starten. Met deze video volgt er een verkiezingsproces met publiekstemmen. Gedurende enkele weken voorafgaand aan de uitreiking kan er worden gestemd. Daarnaast gaat de professionele jury op bedrijfsbezoek bij de kandidaten. Tijdens het Aithra Award-gala in Hotel Nassau Breda worden de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uitgereikt aan de uiteindelijke winnaressen.

 

De Aithra Awards worden mede mogelijk gemaakt door Handelsbanken en Optimix, samen met Aithra vrouwen die een waardevolle sponsorbijdrage leveren.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »