Winnaressen Aithra Awards 2016

En de winnaars van de Aithra Awards 2016 zijn…

Tijdens een sprankelende gala-avond zijn zaterdagavond jl. de winnaressen van de Aithra Awards 2016 bekend gemaakt. Stichting Aithra, die ondernemende vrouwen in de spotlights zet, reikte dit jaar voor de zesde keer de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uit. 

Winnaressen Aithra Awards 2016Te midden van zo’n 120 aanwezigen, waaronder de nieuwe ambassadeur Paul Depla, burgemeester van Breda, werd op basis van de publieksstemmen en het live voorgelezen jury-rapport eerst de Belofte Award uitgereikt aan Vicky van Kuijk, Manager kwaliteit & beleid, waarnemend directeur/bestuurder van De Leystroom. Vervolgens nam Esther Goos, eigenaresse van Scooperz social media, na een spannende ontknoping de Aithra Award in ontvangst.

De speciale evenementenzaal van Hotel Nassau Breda was omgetoverd tot een feestlocatie van formaat. Met het thema ‘zichtbaarheid’ werd duidelijk belicht wat ondernemende vrouwen met visie, ambitie en voldoende lef zakelijk kunnen bereiken.

 

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »