Netwerkbijeenkomst Breepark

Gezelligheid en inspiratie: dat waren de sleutelwoorden van de Aithra-netwerkavond op 26 februari bij Breepark in Breda. Een avond, zoals we van Aithra mogen verwachten. Award-winnaressen Petra de Kam en Anneke Stins deelden hun ervaringen van hun aanloop naar het Award Gala en de periode daarna. Vervolgens was het interessant om te horen en zien wat Breepark allemaal te bieden heeft tijdens de presentatie, gevolgd door een rondleiding door het gebouw.

Alle Aithra-dames die zich hadden aangemeld voor deze netwerkavond werden ontvangen in de VIP-lobby van Breepark. Na een bakje koffie of thee werden we welkom geheten door onze voorzitster Marianne van Keep in de speciale VIP-ruimte van het gebouw. Deze drukbezochte avond woonden ook een verrassend groot aantal nieuwe introducees de bijeenkomst bij: welkom allemaal! En een warm welkom voor nieuw lid Esmee Meijs.

Kick-off 2019

In haar welkomstwoord kondigde Marianne de aankomende evenementen aan. Dit jaar vieren we het 100 jaar vrouwenkiesrecht. De Gouden Cirkel nodigt ons op 25 maart uit voor een mooie avond in de Avenue. Er is voor Aithra-vrouwen de mogelijkheid om aan te sluiten bij het diner voorafgaand. Meer informatie over alle evenementen volgt in de komende nieuwsbrief, waaronder ook de Breda Business Awards op 26 maart. Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Of bekijk voor alle genoemde evenementen onze online agenda.

Powervrouw Petra de Kam

Petra de Kam, winnares Aithra Award 2018-2019, vertelt haar verhaal over haar ervaringen over de Aithra Award. De Award heeft haar gescherpt in haar gedachten en haar zichtbaarheid vergroot. Ook het ‘bedrijf’ gemeente Breda heeft meer charme voor sollicitanten gekregen. Ze is heel dankbaar en vindt het nog steeds een mooi cadeau dat ze de Award heeft mogen winnen. Petra wil graag wat terugdoen voor Aithra. Haar les voor jonge ondernemende vrouwen: focus je op de dingen die je wel goed kan, volg je ambitie. Petra was prettig openhartig over haar ambities en carrièreverloop.

In de spotlight: Aithra gastvrouw Anneke Stins

Vervolgens gaf Anneke Stins, winnares Aithra Belofte Award, haar presentatie over hoe ze het hele awardproces heeft ervaren. Hoe was de ervaring van Anneke met de Aithra Award? “Dat je leert om soms stil te staan wat je hebt bereikt.” Vrouwen doen dat volgens haar te weinig.

Introductie Breepark

Anneke vertelt over de totstandkoming van Breepark. Hoe is ze, samen met algemeen directeur Henry Martens, zo ver gekomen? Henry is altijd ondernemer geweest in de logistieke sector. In 2002 ontstonden de eerste ideeën aan de keukentafel samen met zijn vrouw en in 2005 kwam hij in contact met ingenieursbureau Grontmij. Anneke is er in 2007 bij gekomen. Eerst heeft ze als secretaresse stappen gemaakt in projectmanagement en evenementen en nu is ze commercieel directeur van het bedrijf. De Gemeente Breda zocht destijds een evenementenlocatie en zo zijn ze uiteindelijk na jaren van plannen, vergunningen etc. in 2015 daadwerkelijk gestart met de aanleg van het gebied Breepark. Een vrijetijdsgebied met voor ieder wat wils: Decathlon, Kinepolis, McDonald’s, diverse horeca en evenementen.

Breepark: verrassend veelzijdig

Het laatste gedeelte van Breepark is nu in aanbouw. Men heeft nog veel ambitie en er komt dit jaar o.a. nog een groot indoor speelparadijs. Het team telt 27 medewerkers en de focus ligt nu vooral op de sales en projectbegeleiding van evenementen. In het portfolio heeft Breepark nu al een grote diversiteit aan klanten en opdrachtgevers: tv-opnames voor de Endemol Shine-productie ‘Big bounche’, eigen productie Tiësto, bedrijfsevenementen en congressen en natuurlijk is Studio 100 met K3 ook een grote trekker. Diversiteit in evenementen om zo verschillende doelgroepen te kunnen bereiken en kennis te laten maken met Breepark is van groot belang. De ambitie van Anneke is om ook zeker nog grootschalige muziekevenementen aan te trekken: “Dan hoeven we ook niet meer helemaal naar Amsterdam te rijden.”

Waardevolle verbindingen

Na het stellen van de (vele!) vragen, kregen we een rondleiding door het gebouw. De start was al erg imposant, met de grote hal te zien vanuit de VIP-ruimte! Opvallend was het grote aantal congres- en vergaderzalen. Breepark heeft de capaciteit om bedrijfsfeesten organiseren, ook voor meer dan 1.000 personen. Na de rondleiding werd er gezellig genetwerkt in de VIP-ruimte met bar. Er werden verbindingen gelegd voor de toekomst met bestaande en nieuwe contacten.

De slogan van Breepark “Doen wat je leuk vindt” maakten de aanwezige Aithra dames meer dan waar!

Meer foto’s van deze netwerkbijeenkomst vind je hier.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »