Rondleiding TB

Bedrijfsbezoek Van Tilburg-Bastianen

Bedrijfsbezoek Van Tilburg Bastianen

Woensdag 19 oktober waren we met Aithra te gast bij Van Tilburg-Bastianen.

Bij de locatie van Audi werden we ontvangen, met echt Aithra gebak. Met de prachtige auto’s op de achtergrond, nam Yoni Lammens ons mee in de ontwikkelingen van dit mooie familiebedrijf uit Breda en uitdagingen waar ze vandaag de dag tegenaan lopen. Waar het meer dan 75 jaar geleden begon met een hoefsmid die voorzag dat auto’s de toekomst zouden worden i.p.v. paarden, hebben ze nu de grote taak om te kijken hoe ze mee kunnen ontwikkelen in de technische wereld van nu, waarbij ook de war on talent een rol speelt.

Van Tilburg-Bastianen verwachtte dat de ontwikkeling van de technische auto heel hard zou gaan en dat ook de Coronacrisis impact zou hebben op het auto gebruik. Toch zien ze nu dat de ontwikkeling minder snel gaat dan verwacht en dat we ook nog steeds massaal in de auto stappen. Dat geeft TB tijd en ruimte om plannen te maken voor de toekomst, niet alleen voor het bestaansrecht van TB zelf maar ook voor de verplichting die ze hebben naar de 700 medewerkers.

Daarna gingen we in gesprek over diversiteit in de autobranche met Megan en Laura, beide werkzaam bij TB. Ze namen ons mee in de uitdagingen die ze nu hebben waar ze in de toekomst naar toe willen.  Er werden veel vragen gesteld en adviezen gegeven. Ook was er ruimte voor discussie. Het werd een mooi gesprek waar veel waardevolle ideeën uit gekomen zijn.

We hebben daarna nog een rondleiding gehad en een kijkje genomen in de werkplaats. Uiteraard hebben we de mooie auto’s ook van dichtbij bekeken en zijn er ook een paar dames een rondje mee gaan rijden!

We sloten de avond af met een gezellige borrel, waar het gesprek over diversiteit nog even werd voortgezet en nieuwe connecties werden gemaakt.

Er waren deze avond twee introducees en drie nieuwe leden aanwezig, ook door hen is de avond enthousiast ontvangen!

Dank aan Van Tilburg-Bastianen voor het sponsoren en organiseren van deze avond!

Wil jij ook een keer een evenement sponsoren of je locatie beschikbaar stellen? Of heb je een ander goed idee voor een evenement? Neem dan gerust contact op met de programmacommissie.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »