Bedrijfsbezoek & Netwerkborrel Waterschap Brabantse Delta

Bedrijfsbezoek & Netwerkborrel Waterschap Brabantse Delta

Op donderdagmiddag 8 september had Aithra Lid Karin van de Berg, van het Algemeen Bestuur van Waterschap Brabantse Delta ons uitgenodigd bij “Bouvigne” waar het Waterschap haar thuisbasis heeft. 

Met veel ervaring en gepassioneerde gebiedskennis namen Karin en Arthur Meuleman, secretaris-directeur van het Dagelijks Bestuur ons mee in het heden en het verleden van de gebieden rondom Breda en de taken en verantwoordelijkheden van het Waterschap. Waarom betalen we eigenlijk waterschapsbelasting en wat wordt er met het geld gedaan? Veiligheid én schoon en voldoende water is voor iedereen belangrijk. Het waterschap zorgt dat het niet te nat of te droog wordt. Hier zet het waterschap Brabantse Delta zich iedere dag met hart en ziel voor in met oog op de toekomst.

Precies toen het hemelwater even stopte, kregen we aansluitend een rondleiding door de bijzondere tuinen met veel historie. De gids nam ons ook mee naar Kasteel Bouvigne waarnaar we afsloten met een kleine borrel.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »