Aithra vrouw Ella Snoek onderscheiden met de Gouden Boemel

Afgelopen maandag 27 februari hebben in Boemeldonck (Prinsenbeek) 2 bijzondere mensen de hoogste onderscheiding ontvangen die de BAK van Boemeldonck kent.

Aftredend voorzitter Ella Snoek heeft in haar periode als voorzitter een aantal taken volbracht die de carnaval vierende Boemeldoncker zich nog lang zal herinneren. Bovenal is Ella een ontzettend aimabel en bereikbaar persoon.  Ella is in totaal 12 jaar senaatslid geweest. In totaal 9 jaar bestuurslid, waarvan de laatste 5 jaar in de functie van voorzitter. Ze was de eerste vrouwelijke voorzitter in de geschiedenis van de BAK van Boemeldonck.

Ze heeft bevoegdheden en verantwoordelijkheden weggelegd bij de vele commissies en haar medebestuursleden. Ze is een voorzitter die altijd op zoek is naar consensus. In de Boemeldonckse carnavalswereld heeft Ella diep respect afgedwongen met haar manier van besturen.

Ze staat mede aan de wieg voor de BAK-zittingen nieuwe stijl. Met de razend populaire “lange tafel-avonden”. Ze heeft zich met engelen geduld vastgebeten in de kwestie van de nishutten. Dit heeft uiteindelijk geleid in een permanente vergunning van 10 jaar voor 11 clubs. Inmiddels is ze voor 4 andere clubs ook in een ver gevorderd stadium. Ze heeft een groot aandeel gehad in het opstellen van het calamiteitenplan en de samenstelling van het veiligheidshandboek voor de bouwclubs. Ze is al 5 jaar het centrale aanspreekpunt voor de Grote Optocht.

Het huidige BAK-bestuur heeft besloten om Ella voor al haar karnavalsactiviteiten te waarderen met de Gouden Boemel. In het genootschap der Gouden Boemels hebben mensen zitting die erg veel voor het Boemeldoncks karnaval hebben betekend. Zij hebben door hun jarenlange inzet het Boemeldoncks karnaval mede gemaakt tot wat het nu is. Ella is nu officieel toegetreden tot de: Confrérie de la Locomitive d’Or de Société Generale de Carnaval du Boemeldonck. Met het aantreden van Ella tot dit illustere gezelschap is het aantal Gouden Boemels inmiddels gekomen op 17. Helaas is een aantal van de Goeden Boemels ons te vroeg ontvallen.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘borrelsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »