Aithra pré-kerstdiner

Op donderdag 18 november hebben wij genoten van het Aithra pré-kerstdiner. Dankzij Aithra-lid Chantal Smaal heeft dit diner plaatsgevonden op de prachtige locatie bij Ingenhousz Breda. Ingenhousz is een bijzondere locatie met een restaurant en hotel en doet dingen graag op een bijzondere manier. Dit hebben wij ook beleefd deze avond.
Naast dat we heel erg hebben genoten van het heerlijke menu hebben we teruggeblikt op afgelopen jaar; wat we in de coronaperiode toch nog met elkaar hebben kunnen beleven.
Ook hebben we heel veel nieuwe leden welkom mogen heten, waar wij heel erg blij mee zijn.

Op zaterdag 25 juni 2022 vindt de uitreiking van de Aithra Awards plaats. Een evenement waar we deze avond ook aandacht aan hebben gegeven. De Awards worden uitgereikt aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat om haar passie en visie.
Dit beloofd een geweldig event te worden!

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Bedrijfsbezoek bij Bergman Clinics Bewegen Breda

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐬𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐞𝐧 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐯𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 𝐛𝐢𝐣 𝐁𝐞𝐫𝐠𝐦𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐬 𝐁𝐞𝐰𝐞𝐠𝐞𝐧 𝐁𝐫𝐞𝐝𝐚, 𝟏𝟒 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥 Onze gastvrouw en Aithra lid, Inge van Breda is kliniek manager en opent de

Lees meer »

Issue event

Aithra meets Issue Magazine Zondag 10 April Verbindingen leggen tussen het grote netwerk van Issue Magazine, dat is de drijfveer achter de Issue Events. Met

Lees meer »