Aithra pitchen op de stip!

Pitchen op de stip!

 

Donderdagavond 19 mei stonden 12 ondernemende vrouwen klaar om te pitchen op de stip in het NAC-stadion. Een bijzondere avond voor de genomineerden van de Aithra awards. De 12 ondernemende vrouwen waren licht gespannen maar één voor één straalde de passie ervan af.

De pitch vond achter gesloten deuren plaats voor de driekoppige jury bestaande uit Joyce van den Noort (belofte award winnares 2014), Marjolijn van Alphen en Muriel van Beurden.  ‘’Bij alle genomineerden straalde het enthousiasme ervan af. Voor de laatste drie kandidaten zoeken we dan dat extra stapje meer; maatschappelijk, uitdagend of uniek. We denken dat we die zeker hebben gevonden’. De Award commissie is trots op de lijst met de talentvolle vrouwen die dit jaar meedingen naar de Aithra Award en de Aithra Belofte Award.

Waar begon het allemaal?

In januari 2022 werden de aanmeldingen voor de awards geopend. Meer dan 100 ondernemende vrouwen uit midden en West-Brabant waren aangemeld. Een indrukwekkende lijst van ambitieuze vrouwen uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Na deze aanmeldingen kregen alle vrouwen een vragenlijst toegestuurd. Aan de hand van die vragenlijst heeft de jury een selectie gemaakt van 12 kandidaten. 6 voor de belofte en 6 voor de awards. Deze 12 werden vervolgens uitgenodigd voor de pitchavond. Benieuwd wie er door is? Bekijk het hier. (link)

Hoe nu verder?

Op 25 juni vind de finale plaats en zal de jury haar keus bekend maken. Op 25 juni reikt Aithra voor de achtste keer de Aithra Award en de Aithra Belofte Award uit aan vrouwelijke professionals die opvallen vanwege hun talent of succesvol ondernemerschap. De komende weken gaat de jury met ambassadeur Cees Meeuwis op bedrijfsbezoek bij de finalisten om te bepalen welke kandidaat het verdient om de prijs in ontvangst te mogen nemen.

Tijdens de spectaculaire feestavond in Breepark worden de Awards uitgereikt aan de uiteindelijke winnaressen. De presentatie is die avond in handen van Niels Houtepen met als speciale gasten Hélene Hendriks en burgemeester Paul Depla, ook ambassadeur van Aithra. De avond staat geheel in het teken van culinair verwennen, informeel netwerken en een feest met De First Class Flamingo’s & DJ.

De Aithra Awards worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor +IK, en top sponsoren ABC Clinic, Dazure, Bergman Clinics Breda en Van den Noort.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »