10 jaar Aithra – netwerkdiner

Op 23 mei 2019 hebben we het 10-jarig bestaan van Aithra officieel ingeluid tijdens ons jaarlijks netwerkdiner. Dit keer natuurlijk extra feestelijk op de toplocatie Landgoed Wolfslaar! In een prachtige entourage buiten in de tuin bij Wolfslaar werden de ondernemende powerladies uit ons netwerk ontvangen door Aithra-vrouw Joëlle van den Heuvel,  commercieel manager bij Wolfslaar. Het was feestelijk en ook zoals altijd inspirerend: dit keer dankzij de ‘motivation talk’ van Doritt van der Waerden. Alles werd voor de gelegenheid supermooi vastgelegd door fotografe Manon de Koning.

De zon schijnt en als we aan komen lopen (of gewoon fietsen) zien we tussen de bomen een feestelijk tafereel: een kleurige banner, witte lampions en bubbels! Het lijkt bijna een bruiloft, zo mooi! Veelal hooggehakte dames klinken op deze zomeravond op 10 jaar Aithra. Enkele dames zijn er al 10 jaar lang bij en sommige zijn er nog maar kort bij. Toch is het één sterk netwerk, waar we trots op mogen zijn! Voorzitter Marianne van Keep gaat zelf op de zeepkist staan om deze bijzondere avond in te luiden. Joëlle van den Heuvel begeleidt ons samen met Aithra-organisator Judith Dingemanse naar onze tafels in het restaurant.

10 jaar Aithra!

10 jaar Stichting Aithra! Hoe begon dat 10 jaar geleden? Waar staan we nu? En waar willen we naar toe? Marianne geeft de bijzondere momenten, stappen en vrouwen van 10 jaar terug aandacht om vervolgens even stil te staan waar we NU zijn. Een energiek, inspirerend en wervelend netwerk van bijzondere vrouwen. Met het doel van elkaar te leren, elkaar te helpen en vooral energie te geven. Daarom gaan we vaak met een lach op het gezicht en een tevreden gevoel naar huis na een bijeenkomst. En kijken we uit naar de volgende. Waar zullen we staan over 10 jaar? Ook daar wordt kort en ambitieus naar vooruit gekeken.

A big thanks

We bedanken de ‘founding mothers’ van Aithra, enkele voorzitters, een aantal bestuursleden en veel commissieleden om telkens weer een event – van thematafel tot Award gala – te laten slagen. Er is ook regelmatig vernieuwing; niet alleen in leden, maar ook in de organisatie. Dat is ook gezond! Dit keer neemt Ilse Verbeek afscheid van haar bestuursfuctie, maar ze blijft – gelukkig – nog steeds actief in de communicatiecommissie. Doritt van der Waerden neemt het stokje van Ilse in het bestuur over. Maaike Meinhardt is ook toegetreden tot het bestuur en zal Judith Dingemanse, die onlangs afscheid nam van haar bestuursfunctie en ook nog actief is als organisator in de programma- en carrièrecommissie – vanaf nu vervangen. Heel veel succes allemaal , dames!

Motivation talk

Na het verrukkelijke voorgerecht neemt Doritt het woord. Eerst vertelt zij hoe ze in de voetstappen van haar vader in het bedrijf My Motivation Insights is gestapt. Na de persoonlijke introductie wordt het stokje meer bij ons gelegd: welk kleurenprofiel past bij jou? We ontvangen allemaal een kleurenwaaier vol eigenschappen (goede én slechte) en gaan er met elkaar over in discussie. Dit brengt wat los!

“Een kleurenprofiel zegt iets over de manier hoe jij naar de wereld kijkt. Het is jouw manier van denken/handelen die voortvloeit in jouw communicatiestijl en jouw manier van leidinggeven. Waarom is inzicht in jezelf en anderen zo belangrijk? Wanneer je jezelf goed kent dan kun je hier bewuster mee omgaan, in beweging komen, verantwoordelijkheid nemen en krachtige keuzes maken. Wanneer je je collega’s goed leert kennen, schept dit vertrouwen. Een belangrijke basis voor een effectieve samenwerking.’ 

Delen is vermenigvuldigen

Tijd voor een tafelwissel en een overheerlijk hoofdgerecht. Het is echt volop genieten voor de innerlijke mens: niet alleen het hemelse eten en drinken, maar ook de boeiende en gezellige gesprekken. Onbetaalbaar!
Op het terras sluiten we af met een koffie of thee. En iedereen ontvangt een prachtig Aithra notebook, ontwikkeld door Rian van de Pas en Anouk Stoffels, met een mooie boodschap erin:
“Dank aan jou dat we dit samen kunnen vieren. Op naar nog 10 jaar vol inspiratie en leuke momenten!”

Meer foto’s van deze sprankelende avond vind je in ons foto-album.

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

24 juni – Thema ‘HR’

THEMABIJEENKOMST  HRMuriël van Beurden neemt Aithra tijdens deze ‘ontbijtsessie’ mee in de wereld van HR. Want wat zijn nu eigenlijk de laatste trends (ChatGTP bijvoorbeeld), 

Lees meer »