Wie heeft de Aithra Award gewonnen? Welke Aithra vrouw is in het nieuws? Dat lees je in diverse nieuwsberichten op deze site. Een verslag van de laatste bijeenkomst, blogs van Aithra vrouwen, hier vind je de laatste nieuwsitems. Volg Aithra ook op social media, op facebook berichten we over alle laatste ontwikkelingen van Aithra én over de Aithra vrouwen! Heb je zelf nieuws? Laat het ons weten.

Verstegen Spices & Sauces verrijkt de Nederlandse keuken

Netwerken via ZOOM? Jazeker! Workshops op afstand? Dat gaat prima! Een virtueel bedrijfsbezoek? Aithra-voorzitter Marianne van Keep, Director of Sustainability bij Verstegen Spices & Sauces, nam ons mee op een virtuele reis in de wereld van befaamde specerijen. De online experience startte met een kruidenpakketje op de deurmat voorafgaand aan de bijeenkomst en eindigde met een spice quiz in groepsverband via ZOOM. 

READ MORE

Workshop ‘GoalMapping’ 4 februari

We starten het jaar met doelen stellen! De eerste Aithra-bijeenkomst omhelst de interessante workshop ‘Goalmapping’ van Aithra-vrouw Kim Meijer. Onder het genot van een drankje gingen de Aithra-vrouwen aan de slag met hun doelen op een unieke locatie: een prachtige, gerenoveerde kloosterboerderij in Etten-Leur. 

READ MORE

Aithra masterclass: Vloggen

Op dinsdag 12 november hebben dertien Aithra-dames een hele leuke en inspirerende masterclass vloggen gevolgd van Aithra-vrouw én ‘Vlogger van het jaar’ Esther Goos. We werden verwelkomd met hapjes en drankjes in haar ruime en trendy ingerichte kantoor van Scooperz bij het NS-station Breda.READ MORE

Dit was Aithra’s ‘The Future of Work-life’ symposium 2019!

In een sfeervol Inspirium in Breda vond maandag 21 oktober de tweede editie van het tweejaarlijks Aithra mini-symposium plaats. Dit jaar was het thema: The future of work-life. Een enerverende avond met sprekers Ruud Veltenaar (filosoof en friskijker) en Dorit Roest (Bloggers Network).READ MORE

Netwerkbijeenkomst bij PUUR Huidinstituut in Oosterhout

Op 10 oktober 2019 opende PUUR Huidinstituut haar deuren in Oosterhout! Tijdens de netwerkbijeenkomst op 30 september kregen alle Aithra-dames alvast een sneak preview van de prachtige tweede locatie van Aithra-vrouw Edith Naaijkens. Oosterhout krijgt er een begrip bij op gebied van beautysalons!

READ MORE

Netwerkbijeenkomst bij NOVO Packaging & Warehousing

Op donderdag 27 juni vond de summer edition in de serie Aithra-netwerkbijeenkomsten plaats op het bedrijf van Aithra-vrouw Patricia Beerens (Sales & Marketing Manager & mede-eigenaar NOVO Packaging & Warehousing). Wat levert een kijkje in de keuken van deze packaging expert op? Een lesje klanttevredenheid én een dijk (voor de meesten) nieuwe kennis over karton en aanverwante zaken.

READ MORE