Aanmelden

Goed dat je deel uit wilt maken van het netwerk Aithra! Ben jij een professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden-Brabant? Sluit je aan! Aithra wil de talenten en kennis van vrouw optimaal stimuleren om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.

Wil je graag kennismaken met Aithra, je bent van harte welkom om 1x gratis deel te nemen aan een event. Daarna kun je besluiten om lid te worden. 

Hoe werkt het?

  • Voordat je besluit lid te worden, kun je eerst als introducee met iemand vanuit ons netwerk naar één van onze netwerkbijeenkomsten komen om kennis te maken. 
  • Vul onderstaand aanmeldformulier en verstuur het.
  • Leden commissie en bestuur bekijken je aanmelding en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.
  • Als je je aansluit bij ons netwerk, betaal je € 250 ex BTW per jaar. Dit bedrag is voor deelname aan workshops, masterclasses, netwerk events en het Aithra award event.

Aanmelden

Aithra staat voor professionele, ondernemende en talentvolle vrouwen die lef, visie, ambitie hebben en maatschappelijk betrokken zijn.

Wij hechten er belang aan de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen en vragen je daarom om onderstaand formulier in te vullen.

Dit  formulier wordt  gestuurd naar de  ledencommissie en het bestuur die het  formulier beoordelen.

Adres(Vereist)
Wil je actief bijdragen aan Aithra door:
Toestemming(Vereist)
Ik wil graag Aithra nieuws ontvangen