Aanmelden

Ben jij een professionele, ondernemende en getalenteerde vrouw uit West- Brabant? Sluit je aan! Aithra wil de talenten en kennis van vrouwen optimaal stimuleren om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.

Wil je graag kennismaken met Aithra? Dan ben je van harte welkom om een keer gratis deel te nemen aan een event. Kijk onder events voor de agenda.

Hoe werkt het?

  • Voordat je besluit lid te worden, kun je eerst een keer naar één van onze netwerkbijeenkomsten komen om kennis te maken met de andere leden en het programma. 
  • Wil je al lid worden? Vul onderstaand aanmeldformulier.
  • Als je je aansluit bij ons netwerk, betaal je € 320 ex BTW per jaar. Dit bedrag is voor deelname aan workshops, masterclasses, netwerk events en alle andere events.
  • Ook bedrijfslidmaatschap is mogelijk, vraag via info@aithra.nl naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Aithra staat voor professionele, ondernemende en talentvolle vrouwen die lef, visie, ambitie hebben en maatschappelijk betrokken zijn.

Wij hechten er belang aan de kwaliteit van ons netwerk te waarborgen en willen natuurlijk eerst iets meer van je weten. Mail daarom naar info@aithra.nl de ledencommissie zal dan verder contact opnemen.