21 september – Masterclass responsible Artificial Intelligence

MASTERCLASS RESPONSIBLE AI

We leven in een steeds meer automatisch gestuurde wereld: praktisch en interessant ten aanzien van foutgevoeligheid, financieel oogpunt en snelheid. Maar hoe gaan we eigenlijk verantwoord om met die gigantische stroom van data? Hoe voorkom je uitsluitingen en discriminatie door de aannames die algoritmes bepalen?

Odette Bakker (Dazure) heeft met Noëlle Cicilia (Brush AI) een eerste user case uitgewerkt waarbij eerlijke algoritmes t.a.v. nieuwe verzekeringsklanten aan de kaak worden gesteld.

Michiel Gaasterland is een branding-specialist met jarenlange ervaring op het snijvlak van strategie, story en technologie. Als Chief Brand Officer van ROBINHQ.com vergaarde hij domeinkennis op gebied van klantenservice, customer experience en conversational commerce. Als onderdeel van het CM.com Strategy Office houdt Michiel de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten om bedrijven te helpen nieuwe Engagement modellen te verankeren in het hart van de bedrijfsvoering.

Programma
19:15 uur   Binnenkomst
19:30 uur   Start bestuur
19:55 uur   Nicole Campen, Inkubis | Innovatie
                       Noëlle Cicilia, Brush AI | Wat is AI? Hoe zet je het in.
                       Odette Bakker, Dazure | De start van AI binnen Dazure
20:45 uur   Michiel Gaasterland CM.
21:15 uur   Borrel & netwerken

  • Datum:  21 september 2023
  • Locatie: CM. Konijnenberg Breda

Meld je aan via onderstaand formulier!

Odette Bakker (Dazure)

Hidden
Ik wil graag Aithra nieuws ontvangen

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

Nieuwsbrief juli 2023

 UPDATE   BESTUUR – SECRETARIS WENNY VAN ROOIJ  Beste Aithra dame, nieuwsbrief lezer, Sprint des Fêtes Hebben jullie daar ook last van? De vakantie SPRINT. Voordat

Lees meer »