Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass ‘vloggen’

november 12, 2019 7:30 pm - 10:00 pm

Aithra-leden zijn uitgenodigd voor een workshop YouTube, video maken en vloggen bij Scooperz! Als social media bureau werkt Scooperz voor merken als Postcode Loterij, 9292, Ministerie van VWS, Clini Clowns, Tango en Candyman.

Esther Goos is eigenaar en oprichter en naast Scooperz sinds 2 jaar ook vlogger op haar eigen YouTube-kanaal én stiefmoeder & manager van Jeremy onlangs uitgeroepen tot Vlogger van het jaar.

Tijdens deze avond zal Esther jullie meenemen in de wereld van influencers op YouTube en jullie leren wat je kunt doen met video en vloggen om jezelf en je team zichtbaar te maken!

Scooperz zit op het station van Breda, ideaal bereikbaar met OV. Er is een parkeerdek op het station dus met de auto komen kan ook. Esther zorgt voor drankjes en een borrel!

 

Aanmelden:
Stuur een mail naar info@aithra.nl o.v.v. masterclass Vloggen met je gegevens. We sturen je daarna de benodigde informatie. Let op: niet voor introducees. Blijf op de hoogte van ons nieuws en events door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Gegevens

Datum:
november 12, 2019
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.scooperz.nl

Locatie

Scooperz
Gravinnen van Nassauboulevard 89
Breda, Nederland
Website:
http://www.scooperz.nl

Organisator

Stichting Aithra
E-mail:
info@aithra.nl