20 april – Masterclass Marlies Dekkers

Creatief ondernemerschap

Marlies Dekkers heeft 20 jaar geleden een ware lingerierevolutie ontketend. Haar lingerielijnen Undressed en marliesǀdekkers zijn te koop in binnen- en buitenland en ze won diverse prijzen, waaronder die van Zakenvrouw van het Jaar 2007. Op dinsdag 20 april van 19.15 tot 20.45 uur verzorgt ze online via Zoom een inspirerende masterclass speciaal voor Aithra leden.

De ontwerpen van Marlies Dekkers worden internationaal gezien als baanbrekend, trendsettend en innovatief. Vandaag de dag is marlies|dekkers uitgegroeid tot een gevestigd merk met internationale verkooppunten. Hiertoe behoren toonaangevende warenhuizen, zoals De Bijenkorf, Neiman Marcus en eigen marlies|dekkers stores in steden als Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Na het organiseren van catwalkshows tijdens de Amsterdam en Paris Fashionweek werden internationale supersterren zoals Lady Gaga, Britney Spears en Rihanna regelmatig gesignaleerd in haar ontwerpen. In 2013 werd het faillissement van het modebedrijf van Marlies Dekkers uitgesproken. Het bedrijf maakte in afgeslankte vorm een doorstart.

In de prijzen

Door de jaren heen won Dekkers een hele lading prijzen, variërend van Elle’s Innovator of the Year Award (2004) tot Zakenvrouw van het Jaar (2007) en de NIBC Turnaround Finance Group Price (2010).

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

25 mei – Bosbad

Bosbad met Petra Joziasse De eerste editie van was een groot succes. Samen op afstand in verbinding naar buiten voor een ‘Bosbad’; een online Team-event met

Lees meer »