8 maart 2021 – International Women’s day

International Women's Day

International Women’s Day is celebrated annually on the March 8, yet the global campaign theme continues all year long to encourage action.

Internationale Vrouwendag wordt jaarlijks gevierd op 8 maart, maar het wereldwijde campagnethema gaat het hele jaar door om actie aan te moedigen. Een uitgedaagde wereld is een alerte wereld en uit uitdaging komt verandering. Dus laten we er allemaal voor kiezen om uit te dagen. Vier de prestaties van vrouwen. Bewustzijn tegen vooringenomenheid. Kies ervoor om impact te maken, grote of kleine resultaten. Verandering is hoe dan ook vooruitgang. 

#ChooseToChallenge

Op 8 maart brengt Internationale Vrouwendag Breda enkele invloedrijke en zeer bekwame sprekers samen die impact maken door vrouwen in de schijnwerpers te zetten.

  • Yolanda Buchel – Medeoprichter WOOSH5 en psycholoog / auteur
  • Anne-Marie de Brouwer – Medeoprichter IMPACT / Voorzitter Stichting Mukomeze / Mede-eigenaar Bèkske
  • Carla Kranenborg-van Eerd – Senior beleidsadviseur / wethouder Breda

We zullen eerdere, huidige en toekomstige uitdagingen bespreken en hopelijk inspireren we u om veranderingen vorm te geven en te verschuiven naar een betere en sterkere lokale en internationale gemeenschap. Tips en trucs, opkomende trends binnen het steeds groter wordende gebied van empowerment van vrouwen kunnen van deze vrouwen worden verwacht, terwijl ze met impact beïnvloeden.

Samenwerking tussen vrouwen

Met deze succesvolle samenwerking tussen Breda Internationals, Aithra Network en De Teruggave nodigen we je uit om met ons deel te nemen aan dit GRATIS webinar (livestream met tal van mogelijkheden tot interactie met sprekers).

Schrijf je in voor dit gratis online event!

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten

25 mei – Bosbad

Bosbad met Petra Joziasse De eerste editie van was een groot succes. Samen op afstand in verbinding naar buiten voor een ‘Bosbad’; een online Team-event met

Lees meer »