19 oktober – Bedrijfs bezoek Van Tilburg Bastianen

Bedrijfsbezoek Van Tilburg Bastianen


Datum: woensdag 19 oktober
Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Van Tilburg Bastianen nodigt ons uit om kennis te maken met de wereld achter de “snelle jongens”. Want ook de auto wereld is behoorlijk in beweging.

We kopen van alles online, van schoenen tot aan fietsen, maar gaan we in de toekomst ook auto’s online kopen? Je denkt waarschijnlijk van niet, maar is dat wel echt zo? En hoe zit het met de deelauto’s? Gaan we hier echt meer gebruik van maken? Hoe zit onze particuliere en zakelijke mobiliteit er straks uit? De elektrische auto zorgt al voor veel verandering in de markt. Deze auto gaat namelijk nauwelijks meer stuk. Goed nieuws voor de klant, maar niet voor de automonteur.

Hoe gaat Tilburg Bastianen om met deze ontwikkelingen?
Hoe kijken ze naar het heden, de toekomst en de verre toekomst? Hoe kun je je bestaande business optimaliseren en naar de toekomst kijken? Hoe organiseer je binnen het bedrijf doorontwikkeling en toekomstbestendigheid? Ze nemen ons mee in een kijkje achter de schermen van dit trotse Bredase familiebedrijf. En hoeveel vrouwen werken er eigenlijk in de autobranche? Met hun verhaal willen ze ons inspireren hoe je met innovaties omgaat.

Ben jij ook benieuwd naar dit verhaal? Meld je dan nu aan voor het event!

Programma
Ontvangst: 19.00 uur
Start presentatie: 19.30 – 21.00 uur
Netwerkborrel: 21.00 – 22.00 uur
Meld je aan door het onderstaande formulier in te vullen. 
Hidden
Toestemming(Vereist)
Ik wil graag Aithra nieuws ontvangen

Deel:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten