Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aithra thematafel #3: Piramide schrijven

6 juni 6:30 pm - 9:00 pm

Aithra thematafel #3: Piramide schrijven

Piramideschrijven en bloggen: bij deze thematafel ga je aan de slag met een eigen tekst. Dit kan een e-mail of een adviestekst zijn. Je mag ook een blogtekst meenemen. Anja Geerts neemt jullie mee in de wereld van tekstopbouw en helder formuleren. Doel: naar huis gaan met een krachtige tekst!
Delen is vermenigvuldigen!

Datum: donderdag 6 juni 2019
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Locatie: Breda (exact adres volgt)
Aantal deelnemers: 6-8
Kosten: minimaal, enkel voor het eten en afhankelijk van aantal deelnemers


Thematafels 2019: hoe werkt het?

In 2019 organiseert Aithra gedurende het hele jaar Thematafels om het thema ‘Delen is vermenigvuldigen’ vorm te geven. Deze sessies zijn vrijblijvend om met een klein gezelschap van 6-8 Aithra-vrouwen op een avond samen te eten en een onderwerp uit te diepen. Als het mogelijk is, kan de ‘thematafel’ bij iemand thuis staan. We bestellen dan iets te eten en de gastvrouw zorgt voor een drankje. Een andere mogelijkheid is een externe locatie. In beide gevallen worden de kosten verdeeld onder de deelneemsters.

Aanmelden:
Stuur een mail naar info@aithra.nl o.v.v. Thematafel #3 Piramide schrijven met je gegevens. We sturen je daarna de benodigde informatie.
Let op: niet voor introducees. Bevestiging volgt op volgorde van aanmelding. Bij minder dan 4 deelnemers gaat de sessie niet door. Bij 8 deelnemers is de tafel vol.

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
6:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Stichting Aithra
E-mail:
info@aithra.nl