Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Aithra thematafel #2: Duurzaamheid

15 april 6:30 pm - 9:00 pm

Aithra thematafel #2: Duurzaamheid

Duurzaamheid is geen trend meer, we zullen er allemaal mee aan de slag moeten. Hoe pak je dat aan? Hoe kunnen de sustainable development goals je daar bij helpen? Samen bespreken we wat we al gedaan hebben en wat onze volgende duurzame stappen kunnen zijn. Voorbeelden uit de praktijk bieden inspiratie om daar vorm aan te geven.

Tijdens deze thematafel-avond praten we over het onderwerp Duurzaamheid met Directeur Duurzaamheid bij Verstegen Spices & Sauces BV: Marianne van Keep. Zij deelt haar passie en tips en samen delen we onze vragen op dit gebied en proberen we tot antwoorden te komen. Delen is vermenigvuldigen!

Datum: maandag 15 april 2019
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Locatie: Oosterhout (exact adres volgt)
Aantal deelnemers: 6-8
Kosten: minimaal, enkel voor het eten en afhankelijk van aantal deelnemers


Thematafels 2019: hoe werkt het?

In 2019 organiseert Aithra gedurende het hele jaar Thematafels om het thema ‘Delen is vermenigvuldigen’ vorm te geven. Deze sessies zijn vrijblijvend om met een klein gezelschap van 6-8 Aithra-vrouwen op een avond samen te eten en een onderwerp uit te diepen. Als het mogelijk is, kan de ‘thematafel’ bij iemand thuis staan. We bestellen dan iets te eten en de gastvrouw zorgt voor een drankje. Een andere mogelijkheid is een externe locatie. In beide gevallen worden de kosten verdeeld onder de deelneemsters.

Aanmelden:
Stuur een mail naar info@aithra.nl o.v.v. Thematafel #2 Duurzaamheid met je gegevens. We sturen je daarna de benodigde informatie.
Let op: niet voor introducees. Bevestiging volgt op volgorde van aanmelding. Bij minder dan 4 deelnemers gaat de sessie niet door. Bij 8 deelnemers is de tafel vol.

Gegevens

Datum:
15 april
Tijd:
6:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Aithra
E-mail:
info@aithra.nl