Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Aithra thematafel #1: HR

28 maart 6:30 pm - 9:00 pm

Aithra thematafel #1: HR

HR (Human Resource) vraagstukken zijn van alledag. Iedereen die direct of indirect te maken heeft met personeel herkent dit wel. Of je nu ondernemer bent met personeel, leidinggevende in loondienst of indirect een personele verantwoordelijkheid hebt, dan is deze avond is interessant voor jou!
Tijdens deze eerste thematafel-avond praten we over het onderwerp HR. Muriel van Beurden deelt haar ervaringen en samen delen we onze vragen op dit gebied en proberen we tot antwoorden te komen. Delen is vermenigvuldigen!

Datum: donderdag 28 maart 2019
Tijd: 18.30 – 21.00 uur
Locatie: Breda (exact adres volgt)
Aantal deelnemers: 6-8
Kosten: minimaal, enkel voor het eten en afhankelijk van aantal deelnemers


Thematafels 2019: hoe werkt het?

In 2019 organiseert Aithra gedurende het hele jaar Thematafels om het thema ‘Delen is vermenigvuldigen’ vorm te geven. Deze sessies zijn vrijblijvend om met een klein gezelschap van 6-8 Aithra-vrouwen op een avond samen te eten en een onderwerp uit te diepen. Als het mogelijk is, kan de ‘thematafel’ bij iemand thuis staan. We bestellen dan iets te eten en de gastvrouw zorgt voor een drankje. Een andere mogelijkheid is een externe locatie. In beide gevallen worden de kosten verdeeld onder de deelneemsters.

Aanmelden:
Stuur een mail naar info@aithra.nl o.v.v. Thematafel #1 HR met je gegevens. We sturen je daarna de benodigde informatie.
Let op: niet voor introducees. Bevestiging volgt op volgorde van aanmelding. Bij minder dan 4 deelnemers gaat de sessie niet door. Bij 8 deelnemers is de tafel vol.

Gegevens

Datum:
28 maart
Tijd:
6:30 pm - 9:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Aithra
E-mail:
info@aithra.nl