Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

[ON HOLD] Netwerkbijeenkomst Rechtbank Breda | Datum maken we binnenkort bekend!

23 maart

De aankomende netwerkbijeenkomst op 23 maart a.s. wordt in verband met de nieuwe maatregelen van het kabinet in het kader van het coronavirus uitgesteld. To be continued!

Op maandagochtend 23 maart bezoeken we met Aithra het gerechtsgebouw in Breda en krijgen we een rondleiding. Tijdens dit bezoek staat de architectuur en kunst centraal. De rondleiding wordt gegeven door oud-rechter Huib de Ruijter. We zijn uitgenodigd door Aithra-vrouw Maaike Meinhardt.

Belangrijk is dat er maximaal 25 personen met de rondleiding mee mogen: tijdelijke aanmelding is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 15 maart 2020!

De belangrijkste gegevens op een rij:
Datum: maandag 23 maart 2020
Locatie: Rechtbank Breda, Stationslaan 10 4815 GW Breda

Programma:

09.15 uur  Ontvangst bij de rechtbank
09.30 uur  Start rondleiding
11.45 uur  Einde rondleiding
12.00 uur  Lunch bij de Veestallen (we lopen daar in 5 minuten heen)
13.30 uur  Einde
Kosten:Voor Aithra Vrouwen is de bijeenkomst gratis.
Let op: wanneer je bent aangemeld en je kunt niet, meld je dan tijdig af. Wanneer je niet minimaal 24 uur van te voren afmeldt, zijn er wel kosten van € 25 aan verbonden.Aanmelden:
Stuur een mail naar info@aithra.nl o.v.v. Rechtbank Breda 23 maart met je gegevens.


Belangrijk om te weten:

  • Het is in verband met de veiligheidscontrole niet wenselijk om grote rugzakken, grote tassen o.i.d. mee te brengen. Flesjes parfum en deo zijn ook niet toegestaan.
  • Voor de huisregels zie de website Rechtspraak.nl.


Hoe kom je er?

  • Openbaar vervoer: Het gerechtsgebouw is goed te bereizen met het openbaar vervoer. Het gerechtsgebouw bevindt zich op enkele minuten loopafstand van station Breda Centraal (uitgang achterkant station – Belcrum).
  • Fiets: Het gerechtsgebouw is prima te bereiken per fiets. Voor het gebouw staat een onbewaakte fietsenstalling. Bewaakt stallen kan bij de fietsenstalling op station Breda Centraal. Let wel, hiervoor is een OV-chipkaart nodig.
  • Auto: Komt u met de auto? Voor uw bezoek aan de rechtbank kunt u betaald parkeren in parkeergarage de Prins (Middellaan 60, 4811 VM Breda), op ongeveer 10 minuten loopafstand van het gerechtsgebouw. Ook kunt u parkeren in de Spoorstraat of in de Q-parkgarage aan de noordkant van het station. Bij de hoofdingang van het gerechtsgebouw bevindt zich daarnaast een ‘kiss & ride’ waar maximaal een kwartier kan worden geparkeerd.

Gegevens

Datum:
23 maart
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Rechtbank Breda
Stationslaan 10
Breda, 4815 GW Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.rechtspraak.nl/

Organisator

Stichting Aithra
E-mail:
info@aithra.nl