13 januari – Nieuwjaarsborrel (Let op: wijziging i.v.m. maatregelen)

Online nieuwjaarsborrel Aithra 2022!

WE gaan het nieuwe jaar ONLINE inluiden. De datum blijft gelijk aan de eerder geplande nieuwjaarsborrel: donderdag 13 januari 2022 om 19:30.

 

Want we blijven denken in mogelijkheden. En ook online zien we mogelijkheden om toch op een verrassende manier het nieuwe jaar met leden, sponsoren en ambassadeurs te starten.

 

Ons online Nieuwjaars event is tegelijk met de kick-off van de aanmeldingen van Award kandidaten. Heb jij al een kandidaat? Tot 27 februari 2022 kun je jouw kandidaten aanmelden via een eenvoudig aanmeldformulier op www.award.aithra.nl.

 

Na de selectie door de jury vindt op zaterdag 25 juni 2022 in de grote evenementenhal van Breepark, tijdens een fantastische feestavond, de Aithra Award 2022 en Aithra Belofte Award, uitreiking plaats. Om ondernemende vrouwen in Midden- en West-Brabant in de schijnwerpers te zetten. De Aithra Award wordt uitgereikt aan een vrouw die bekend staat om haar visie, passie en leiderschap. De Aithra Belofte Award aan een veelbelovend jong talent (tot 35 jaar). Zowel zelfstandige ondernemers als vrouwen in managementfuncties of andere opmerkelijke posities komen in aanmerking voor de awards. 

Ook zullen we met trots en op een ludieke manier onze MASKED HOOFDSPONSOR van de Aithra Awards onthullen!

 

Kom jij ook proosten op het nieuwe jaar en ben je ook zo benieuwd wie onze hoofdsponsor is geworden? Meld je dan snel aan. Introducees zijn van harte welkom.

 

Locatie: online via ZOOM. 

Na aanmelding ontvang je uiterlijk een dag vooraf de link om deel te nemen. 

 

Tijdstip: 19.30 tot en met 20.30 uur.

 

Meld je aan voor het Nieuwjaarsevent door het onderstaande formulier in te vullen

Hidden
Toestemming(Vereist)
Ik wil graag Aithra nieuws ontvangen

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Aithra Nieuws

Andere nieuwsberichten