[layerslider_vc id=”1″]

Stichting Aithra biedt professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West-Brabant en de Noorder Kempen de mogelijkheid zich te verenigen binnen ons netwerk. We doen dit onder andere door middel van vier jaarlijkse netwerkbijeenkomsten en een netwerkdiner en eindejaarsevent. Ook organiseren we ieder jaar inspirerende masterclasses. Iedere twee jaar reiken we de Aithra Award en de Belofte Award uit. We wisselen dat af met een openbaar symposium.

 

Stichting Aithra is in 2009 opgericht door een aantal ondernemende vrouwen. Zij zagen het belang in van een ‘stevig’ vrouwennetwerk voor de regio, met als doel de zichtbaarheid van ondernemende vrouwen te bevorderen. En dat dit een goed initiatief was, is intussen wel gebleken. Inmiddels is het een dynamisch netwerk van 75 ambitieuze vrouwen, wonend of werkzaam in het gebied Breda-Tilburg-Antwerpen-Roosendaal.

 

Aithra-vrouwen vinden het belangrijk hun krachten te bundelen, met elkaar ervaringen te delen over ondernemerschap en met elkaar te klankborden over uitdagingen uit de dagelijkse ondernemerspraktijk. Lef, visie, ambitie en maatschappelijke betrokkenheid zijn kenmerkend voor alle vrouwen die lid zijn van Aithra.